sep 30, 2013 - DET SIGER DE OM ASTRID    No Comments

Astrid er værd at kende

Da jeg i sin tid begyndte på Astrids dagbog – fingrene væk!, var min ambition at bogen skulle lægge sig tæt op ad virkeligheden, ad nogens, din og min – og derfor blev jeg også virkeligt glad da jeg læste boggnasker.dk‘s anmeldelse.
For det er åbenbart lykkes.
Og så har den også fået temmelig mange stjerner. Det blev jeg også ret glad for.

“Dagbogen begynder den dag i februar, hvor mor pludselig står i entreen, og den slutter et par måneder senere. Det mellemliggende indhold er vævet sammen af de historier, som Astrid fortæller om sine forhold til mor, far, Mia og Jonas, plus mormor og et par stykker mere, og selvfølgelig alle hendes egne overvejelser og følelser i den anledning. Hun fremstår sympatisk, reflekteret og med en tør humor – og meget alderstypisk. Hun er værd at kende.

‘Astrids dagbog’ er interessant, både fordi den er levende skrevet, og fordi vi har med en omvendt og derfor lidt usædvanlig situation at gøre: det ermor, og ikke far, som er fraværende i datterens liv. Som det fortælles her, er det hip som hap, om det er den ene eller anden forælder, som savnes – det vigtige er, hvilken slags person den tilstedeværende forælder er. Lyder ligesom virkeligheden.”

Du kan læse hele anmeldelsen her.

Got anything to say? Go ahead and leave a comment!