Biblioteker er så nice

Inde på Albertslund Biblioteks hjemmeside er der en børneblog hvor de fortæller om nogle af alle de (nye) bøger de har hjemme.
Der står lidt om Nørd på catwalk, Gregor (af Suzanne Collins der har skrevet den fabelagtige Hunger Games – som I selvfølgelig kender allesammen, jeg ved det) – og Astrids dagbog

Der står blandt andet:
Astrids dagbog - fingrene væk! er skrevet af Louise Urth Olsen. Den er spritny i vores samling og er helt oplagt læsning for jer, der kan lide dagbogsformen. Det gode ved dagbogsformen er, at læseren får rigtig meget at vide om hovedpersonen Astrid, der er omkring de 14 år.  Man kommer virkelig bag om hende, synes jeg. (…) Følg Astrid i hendes dagbog, så får du et ganske godt billede af en helt almindelig pige med problemer, som mange af jer sikkert kender. Om at ville være med til at bestemme over sit eget liv, om at være forelsket, om venskab og meget mere.

Og på Tårnby Kommunebibliotekers hjemmeside har de en hel liste over dagbøger. Der er blandt andre Døde piger lyver ikke (som er tårefremkaldende god), Kære dødsbog og Barbara Tristan Møller.

Jeg kan ikke sige det nok: De danske biblioteker styrer.

Got anything to say? Go ahead and leave a comment!