okt 21, 2013 - DET SIGER DE OM ASTRID    No Comments

“skrevet som en teenager ville skrive det”

Ditte på 13 har skrevet en ret fin anmeldelse af Astrid på kulturforunge.dk.

Når man er sådan en gammel krampe som jeg, er det indimellem en udfordring at ramme en teenageagtig tone – derfor blev jeg også rigtigt glad da jeg læste hvad Ditte har skrevet: Sproget i bogen er godt. Det er sådan teenager-agtigt. Det er skrevet som en teenager ville skrive det nu til dags.
Og jeg blev endnu mere glad over at Ditte også synes omslaget, som jeg selv er ret begejstret for (men også her er jeg jo tudsegammel), er nice: Forsiden er rigtig god, og den giver mig lyst til at læse bogen. Bagsideteksten lyder meget spændende, og derfor giver den også lysten til at læse bogen. Personligt synes jeg ikke, der er så mange forsider mere der giver mig lyst til at læse bøger, men denne er en af dem der giver mig lyst til at læse bogen.
Og så giver hun bogen 5 ud af 6 stjerner. Dem er jeg også rimeligt glad for.

Du kan læse hele anmeldelsen her.

Got anything to say? Go ahead and leave a comment!